🚧

Strona w trakcie budowy. Znalazłeś błąd lub masz sugestię? Napisz na kontakt@lekcjewmuzeum.pl ! ♥️

Co jadali nasi przodkowie?

 Jak wyglądała kuchnia bez lodówki i mikrofalówki? Co gotowano w dawnych domach? Uczniowie poznają tradycyjne potrawy i składniki kuchni zwoleńskiej, a także zwyczaje związane z jedzeniem. Lekcja rozwija świadomość regionalną i historyczną poprzez temat bliski każdemu – jedzenie. 

Szczegóły lekcji

Grupa wiekowa:
Klasy 1-3
Czas trwania:
1h
Maksymalna wielkość grupy:
25 osób
Cena:
5 zł / uczeń

Zarezerwuj tę lekcję

Rezerwacja musi być złożona przynajmniej 7 dni przed planowanym terminem lekcji.

Wybierz termin *

Wybierz godzinę na 12.11.2025

Dane kontaktowe

Liczba uczestników

0

Dodatkowe informacje

Możesz tutaj wpisać wszystkie dodatkowe informacje, pytania lub specjalne wymagania dotyczące wizyty.

Karty pracy do tej lekcji

Do tej lekcji dostępne są specjalne karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami przygotowanymi przez nasz zespół. Aby uzyskać dostęp do materiałów, musisz się zalogować.

Rejestracja jest bezpłatna i zajmuje tylko chwilę
Aktualizowano 18.09.2025