Tradycje od kuchni
Jak zapleść chałkę? Co jest potrzebne do
ugotowania czulentu? W czasie warsztatów nie
tylko poznamy ciekawostki związane z kuchnią
żydowską, lecz także poczujemy jej zapach!
Powąchamy tradycyjne przyprawy i zapleciemy
pluszowe chałki! Wspólnie będziemy odkrywać
różnorodność żydowskiej kultury kulinarnej.
Szczegóły lekcji
Grupa wiekowa:
Klasy 4-6
Czas trwania:
2h
Maksymalna wielkość grupy:
30 osób
Cena:
250 zł
+ 1 zł / uczeń
Dostępne terminy
📅
Brak dostępnych terminów
Sprawdź ponownie później lub skontaktuj się bezpośrednio z muzeum.
Karty pracy do tej lekcji
Do tej lekcji dostępne są specjalne karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami przygotowanymi przez nasz zespół. Aby uzyskać dostęp do materiałów, musisz się zalogować.
Rejestracja jest bezpłatna i zajmuje tylko chwilę
Aktualizowano 04.07.2025