← Powrót do listy lekcji
Od ziarenka do bochenka
Muzeum: Muzeum Wsi Radomskiej
Chleb, który jemy codziennie, należy do naszych podstawowych pokarmów. Zazwyczaj nie zastanawiamy się jakie były jego początki, gdzie najwcześniej zaczęto uprawiać zboże i wytwarzać mąkę, które plemię po raz pierwszy „zakwasiło” chleb... Na te pytania odpowiemy na lekcji, której celem jest przedstawienie procesu obróbki ziarna od momentu zasiewu do produktu końcowego jakim jest chleb.
- Grupa wiekowa: Wszystkie
- Cena podstawowa: 0.00 zł
- Cena za ucznia: 20.00 zł
- Cena ulgowa za ucznia: 12.00 zł (oszczędność: 8.00 zł/ucznia)
- Czas trwania: 60 minut
- Maksymalna liczba uczniów: 50
Dostępne terminy
Brak dostępnych przedziałów godzinowych.
Aby zarezerwować lekcję, musisz się zalogować.
Zaloguj się